Cartofii sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă.Cartofii
sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi
trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă. - See more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf

Cartofii sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă.
După ce ai spălat cartofii cu tot cu coajă şi i-ai tăiat wedges, înmoaie-i în ulei de măsline.
2. Într-un bol, amestecă condimentele şi trece feliile de cartofi prin ele, după ce le-ai înmuiat în uleiul de măsline.
3. Pune feliile de cartofi condimentate pe tava de copt, pe care ai aşezat o hârtie de copt, şi bag-o la cuptor pentru 25 - 25 de minute, dar nu înainte de a presăra parmezan ras pe ei.
4. La final, presară pătrunjel proaspăt peste ei şi consumă-i cu sos tzatziki sau cu oricare alt sos preferat.
- See more at: http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.uHH2wbEm.dD4EoKrs.dpuf
2. Într-un bol, amestecă condimentele şi trece feliile de cartofi prin ele, după ce le-ai înmuiat în uleiul de măsline.
3. Pune feliile de cartofi condimentate pe tava de copt, pe care ai aşezat o hârtie de copt, şi bag-o la cuptor pentru 25 - 25 de minute, dar nu înainte de a presăra parmezan ras pe ei.
4. La final, presară pătrunjel proaspăt peste ei şi consumă-i cu sos tzatziki sau cu oricare alt sos preferat.
- See more at: http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.uHH2wbEm.dD4EoKrs.dpuf
Ingrediente:
Ingrediente:
Ingrediente:
Cartofii
sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi
trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă. - See more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
1. După ce ai spălat cartofii cu tot cu coajă şi i-ai tăiat wedges, înmoaie-i în ulei de măsline.
2. Într-un bol, amestecă condimentele şi trece feliile de cartofi prin ele, după ce le-ai înmuiat în uleiul de măsline.
3. Pune feliile de cartofi condimentate pe tava de copt, pe care ai aşezat o hârtie de copt, şi bag-o la cuptor pentru 25 - 25 de minute, dar nu înainte de a presăra parmezan ras pe ei.
4. La final, presară pătrunjel proaspăt peste ei şi consumă-i cu sos tzatziki sau cu oricare alt sos preferat.
Poftă bună!
- See more at: http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
2. Într-un bol, amestecă condimentele şi trece feliile de cartofi prin ele, după ce le-ai înmuiat în uleiul de măsline.
3. Pune feliile de cartofi condimentate pe tava de copt, pe care ai aşezat o hârtie de copt, şi bag-o la cuptor pentru 25 - 25 de minute, dar nu înainte de a presăra parmezan ras pe ei.
4. La final, presară pătrunjel proaspăt peste ei şi consumă-i cu sos tzatziki sau cu oricare alt sos preferat.
Poftă bună!
- See more at: http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
4
cartofi de mărime medie, spălaţi bine cu tot cu coajă şi tăiaţi wedges,
50 de grame de parmezan ras, 4 linguri de ulei de măsline, sare şi
piper, pătrunjel proaspăt tocat, 2 linguri de pudră de usturoi. - See
more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
4
cartofi de mărime medie, spălaţi bine cu tot cu coajă şi tăiaţi wedges,
50 de grame de parmezan ras, 4 linguri de ulei de măsline, sare şi
piper, pătrunjel proaspăt tocat, 2 linguri de pudră de usturoi. - See
more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
Cartofii
sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi
trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă. - See more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
Cartofii
sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi
trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă. - See more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
Cartofii
sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi
trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă. - See more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
Cartofii
sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi
trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă. - See more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
Cartofii
sunt slăbiciunea multora dintre noi, motiv pentru care reţeta de astăzi
trebuie încercată cel puţin o dată în viaţă. - See more at:
http://www.feminis.ro/cartofi-wedges-cu-usturoi-si-parmezan_57510.html#sthash.qDRaE2G5.dpuf
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu